Goudkleurige armband met zwarte natuurstenen kralen

184132

Nieuw artikel

Goudkleurige armband met zwarte natuurstenen kralen.
  • De lengte van de armband is 17.5 cm.
  • De armbanden zijn nikkelvrij.

Meer details

€ 13,95

De levertijd van dit artikel is 2-3 werkdagen

- +

Toevoegen aan Verlanglijst

 
Informatie

Stijlvolle Goudkleurige Armband met Zwarte Natuurstenen Kralen Voeg een vleugje tijdloze elegantie toe aan je pols met onze prachtige goudkleurige armband, verfraaid met zwarte natuurstenen kralen. Deze armband is een chique en veelzijdige aanvulling op je sieradencollectie, waarmee je jouw persoonlijke stijl kunt laten stralen.
Verfijnd Ontwerp en Contrastrijke Elementen Onze goudkleurige armband met zwarte natuurstenen kralen is met zorg ontworpen om het contrast tussen het goudkleurige metaal en de diepe zwarte kleur van de kralen te benadrukken. De tijdloze zwarte kleur voegt een vleugje moeiteloze elegantie toe aan je pols. Het goudkleurige metaal biedt een subtiel contrast en een vleugje luxe, waardoor deze armband geschikt is voor diverse gelegenheden.
Hoe kun je deze armband dragen? Deze goudkleurige armband met zwarte natuurstenen kralen kan op verschillende manieren worden gedragen. Combineer hem met je formele outfit voor een klassieke uitstraling, of draag hem als een verfijnde aanvulling bij je alledaagse look. Deze armband is ook een prachtig cadeau-idee voor iemand die van tijdloze en stijlvolle sieraden houdt.
 
Gegevens
Gewicht10 gr
Lengte armband17 - 18 cm
MateriaalNatuursteen
Lengte17.5 cm

19 Andere producten in dezelfde categorie