Goudkleurige dubbele armband met vintage bedel en zwarte details

182594

8720687175182

Nieuw artikel

Goudkleurige dubbele armband met vintage bedel en zwarte details.
  • De lengte van de armband is 16.50 cm en een verlengkettingkje van 3 cm.
  • De armbanden zijn nikkelvrij.

Meer details

€ 9,35

€ 13,95

-33%

De levertijd van deze Yehwang artikelen is 6-7 werkdagen

- +

Toevoegen aan Verlanglijst

 
Informatie

Ontdek Onze Stijlvolle Goudkleurige Dubbele Armband

Ben je op zoek naar een stijlvolle accessoire die je outfit naar een hoger niveau tilt? Ontdek onze prachtige goudkleurige dubbele armband met vintage bedel en zwarte details! Deze elegante armband voegt een vleugje tijdloze schoonheid toe aan elke look. Onze goudkleurige dubbele armband is gemaakt van hoogwaardige materialen en met oog voor detail ontworpen. De vintage bedel geeft een vleugje nostalgie en charme aan de armband, terwijl de zwarte details een subtiel contrast creeren. Of je nu een formele gelegenheid hebt of je dagelijkse stijl wilt verfraaien, deze armband is de perfecte keuze.

Waarom Kiezen voor Onze Goudkleurige Dubbele Armband?

  1. Tijdloze elegantie: De goudkleurige afwerking en het vintage ontwerp van deze armband zorgen voor een tijdloze elegantie. Het is een accessoire dat je kunt blijven dragen, seizoen na seizoen.
  2. Veelzijdigheid: Deze goudkleurige dubbele armband past goed bij verschillende stijlen en outfits. Het is een veelzijdig sieraad dat zowel bij formele gelegenheden als bij casual looks gedragen kan worden.
Aarzel niet langer en voeg deze prachtige goudkleurige dubbele armband met vintage bedel en zwarte details toe aan je sieradencollectie. Bestel nu en creeer een tijdloze look vol elegantie!

Creeer een Tijdloze Look met Onze Goudkleurige Dubbele Armband

Wil je een tijdloze en verfijnde look creeren? Onze goudkleurige dubbele armband met vintage bedel en zwarte details is de perfecte keuze. Draag hem alleen voor een subtiele en elegante uitstraling, of combineer hem met andere armbanden voor een gelaagde look. De goudkleurige afwerking van de armband geeft een luxe uitstraling, terwijl de vintage bedel een uniek detail toevoegt. De zwarte details zorgen voor een subtiel contrast en voegen een eigentijds element toe aan het ontwerp. Deze armband is ook een prachtig cadeau-idee voor iedereen die houdt van tijdloze sieraden. Bestel nu onze goudkleurige dubbele armband met vintage bedel en zwarte details en voeg een vleugje elegantie toe aan je sieradencollectie. Creeer een tijdloze look en straal met deze stijlvolle accessoire! Bestel nu onze Goudkleurige Dubbele Armband en creeer een tijdloze en elegante look!
 
Gegevens
Gewicht5 gr
Lengte armband19 - 20 cm
MateriaalStainless steel
Lengte verlengkettinkje3 cm
AanbiedingenAanbiedingen
Lengte16.50 cm

30 Andere producten in dezelfde categorie