Groene armband met glas kralen en 3 strengen

182792

Nieuw artikel

Groene armband met glas kralen en 3 strengen.
  • De lengte van de armband is 18.5 cm.
  • De armbanden zijn nikkelvrij.

Meer details

€ 10,95

De levertijd van dit artikel is 2-3 werkdagen

- +

Toevoegen aan Verlanglijst

 
Informatie

Stijlvolle Groene Armband met Glas Kralen en 3 Strengen: Een Betoverend Fashion Accessoire Voeg een vleugje natuurlijke pracht toe aan je pols met onze stijlvolle groene armband met glas kralen en 3 strengen. Deze armband is ontworpen om je outfit te verfraaien en je een betoverende uitstraling te geven. Het levendige groen brengt een gevoel van frisheid en harmonie, waardoor deze armband perfect is om je dagelijkse stijl te versterken of als een opvallende toevoeging bij speciale gelegenheden.
Betoverende Armband met 3 Strengen en Glas Kralen: Onze groene armband is zorgvuldig samengesteld uit drie strengen voor een betoverende look. De combinatie van de drie strengen geeft een dynamisch en speels element aan je pols, waardoor de armband een unieke en stijlvolle flair krijgt. De glas kralen, met hun prachtige groene tinten en glanzende effecten, voegen een subtiele schittering toe aan de armband en zorgen voor een oogverblindende uitstraling.
Hoe kan ik deze stijlvolle groene armband met glas kralen en 3 strengen bestellen? Bestel onze groene armband met glas kralen en 3 strengen door eenvoudig op de "Toevoegen aan winkelmandje" knop te klikken en volg de eenvoudige stappen om je bestelling te plaatsen. We bieden veilige betalingsmogelijkheden en verzending, zodat je binnenkort kunt genieten van dit prachtige sieraad. Of je het nu voor jezelf wilt hebben of als een speciaal cadeau voor een geliefde, deze armband zal zeker een betoverende toevoeging zijn aan je sieradencollectie.
 
Gegevens
Gewicht55 gr
Lengte armband18 - 19 cm
MateriaalGlas
Lengte18.5 cm

27 Andere producten in dezelfde categorie