Goudkleurige armband met aan een gesloten hartjes

183080

8720687175526

Nieuw artikel

Goudkleurige armband met aan een gesloten hartjes.
  • De lengte van de armband is 16+3 cm.
  • De armbanden zijn nikkelvrij.

Meer details

€ 10,95

De levertijd van deze Yehwang artikelen is 6-7 werkdagen

- +

Toevoegen aan Verlanglijst

 
Informatie

Stijlvolle Goudkleurige Armband met Aaneengesloten Hartjes Ontdek onze stijlvolle goudkleurige armband, prachtig versierd met aaneengesloten hartjes. Deze armband voegt een vleugje romantiek en elegantie toe aan je pols. Met zijn glanzende goudkleurige afwerking en het aaneengesloten hartjesontwerp is het de perfecte accessoire om je look compleet te maken. Of je nu een speciale gelegenheid hebt of gewoon je dagelijkse stijl wilt verfraaien, deze armband is een schitterende aanvulling op je sieradencollectie.
Romantisch Ontwerp met Aaneengesloten Hartjes Onze goudkleurige armband is ontworpen om je pols te laten stralen. Het romantische ontwerp bestaat uit aaneengesloten hartjes die een symbolische betekenis van liefde en verbondenheid hebben. De glanzende goudkleurige afwerking voegt een vleugje luxe en stijl toe, waardoor je er moeiteloos elegant uitziet.
Hoe kan ik deze goudkleurige armband met aaneengesloten hartjes het beste stylen? Een vraag die vaak gesteld wordt is hoe je deze goudkleurige armband met aaneengesloten hartjes het beste kunt stylen. Het antwoord is simpel: laat hem schitteren! Draag deze armband alleen voor een subtiele en romantische look, of stapel hem met andere armbanden voor een trendy en persoonlijke uitstraling. Deze goudkleurige armband is veelzijdig genoeg om te dragen bij verschillende gelegenheden, van dagelijkse bezigheden tot bijzondere evenementen. Laat je liefde en persoonlijkheid zien en creeer je eigen unieke en stijlvolle look met deze prachtige armband met aaneengesloten hartjes.
 
Gegevens
Gewicht4 gr
Lengte armband17 - 18 cm
MateriaalStainless steel
Lengte verlengkettinkje3 cm
Lengte16 cm

30 Andere producten in dezelfde categorie