Bruin gekleurde armband van glas kralen en meerdere strengen

183324

Nieuw artikel

Bruin gekleurde armband van glas kralen en meerdere strengen.
  • De lengte van de armband is 18 cm
  • De armbanden zijn nikkelvrij

Meer details

€ 19,95

De levertijd van dit artikel is 2-3 werkdagen

- +

Toevoegen aan Verlanglijst

 
Informatie

Ontdek de Natuurlijke Pracht van Onze Bruin Gekleurde Armband van Glas Kralen en Meerdere Strengen Voeg een vleugje aardse elegantie toe aan je look met onze schitterende bruin gekleurde armband van glas kralen en meerdere strengen. Deze armband brengt de warme tonen van de natuur naar voren en is de perfecte aanvulling op zowel casual als formele outfits. Met zijn verfijnde ontwerp en subtiel glanzende kralen is deze armband een must-have voor liefhebbers van stijl en schoonheid.
Een Symfonie van Natuurlijke Kleuren De rijke bruine kleur van deze armband roept een gevoel van rust en verbondenheid met de natuur op. De glas kralen weerspiegelen het licht op een prachtige manier, waardoor de armband een zachte glans krijgt die je pols doet oplichten. Met meerdere strengen en een doordacht ontwerp straalt deze armband een tijdloze schoonheid uit.
Handgemaakt Vakmanschap en Verfijning Elke kraal van deze armband is met de hand geregen en samengesteld, wat resulteert in een meesterwerk van vakmanschap. De zorgvuldig gekozen combinatie van kleuren en materialen zorgt voor een harmonieuze balans tussen natuurlijke uitstraling en eigentijdse stijl. Deze armband is niet alleen een accessoire, maar ook een kunstwerk dat je persoonlijkheid en waardering voor esthetiek weerspiegelt. Vraag en Antwoord: Is deze armband geschikt voor speciale gelegenheden? Absoluut! Hoewel de armband een natuurlijke en ingetogen uitstraling heeft. Of je nu een bruiloft, een zakelijke bijeenkomst of een gezellig diner bijwoont, deze armband voegt een subtiele en verfijnde touch toe aan je look. De veelzijdigheid van het ontwerp maakt het een elegante keuze voor elke gebeurtenis.
Breng de Schoonheid van de Natuur naar Jouw Look met Onze Bruin Gekleurde Armband - Bestel Nu!
 
Gegevens
Gewicht40 gr
Lengte armband17 - 18 cm
MateriaalStainless steel
Lengte18 cm

14 Andere producten in dezelfde categorie